Search for content, post, videos

Cum te vindeci cu urzici. Ce boli trateaza urzicile

Cum te vindeci cu urzici Ce boli trateaza urzicile

Urzicile sunt folosite inca din cele mai vechi timpuri ca medicamente oferite de natura, mai ales in perioada de primavara. Astfel, daca vrei sa sti cum te vindeci cu urzici, afla ca exista o serie de boli pe care acestea le trateaza care apar mai ales in perioada de primavara.

 

Cum te vindeci cu urzici. Ce boli trateaza urzicile – astenia

 

Urzicile pot trata foarte usor astenia de primavara avand in vedere ca sunt foarte bogate in Vitamina B si Vitamina A. Mai mult decat atat, contin foarte mult potasiu, fier si magneziu. Pentru a tratat astenia de primavara cu urzici poti folosi tinctura de urzici obtinuta prin maruntirea de urzici amestecata cu alcool de 70 de grade. Se lasa la macerat doua saptamani si se consuma 20 de picaturi din aceasta tinctura, dizolvate in apa, dupa fiecare masa. Daca suferi de ulcer sau gastrita, acest remediu nu este recomandat.

 

Cum te vindeci cu urzici. Ce boli trateaza urzicile – Alergiile

 

Alergiile de primavara, din ce in ce mai des intalnite, pot fi tratate cu urzici datorita faptului ca acestea contin antioxidanti si minerale.

 

Astfel, se pun 250 de mililitri de apa peste o lingurita de urzici maruntite si se lasa la infuzat timp de 10 minute. Se consuma doua cani pe zi timp de o luna si alergiile aproape vor disparea complet.

 

Cum te vindeci cu urzici. Ce boli trateaza urzicile – ademonul de prostata

 

Pentru tratatrea aceste afectiuni, se consuma catedoi litri pe zi din infuzia de urzici descrisa mai sus. Cura poate tine o luna si este indicata o pauza de doua saptamani dupa aceea. Aceasta infuzie ajuta mult si pentru refacereaorganismului dupa operatiile de cancer de prostata.

<

2 comments

 • <cite itemprop="author">Gabriel Doru Mihuta</cite>

  OFERTA
  DE LUCRU ACCESIBILA SI INEDITA

  Selectam
  dezvoltatori de proiect pt. piata nationala si international.NU este necesara
  nici un fel de experienta!Oferim ,prin email,curs gratuit si complet de
  instruire.Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal.Se
  lucreaza in confortul de acasa,online,cel mult 3 ore/zi.Cerem seriozitate
  maxima si dorinta de-a invata ceva absolutnou si de viitor.Pt. detalii
  trimiteti textul “info” la adresa de email:mihutza_gabriell@yahoo.com

 • <cite itemprop="author">A Am</cite>

  poate ar trebui ca oameni sa se gandeasca sa manace mai sanatos nu doar dupa ce se imbolnavesc.ptameliorare vindecare ci dinainte nu sa se dreaga dupa ce au consumat altele prea neechilibrat de ex. vegetarienii si asa deex.ratele gastele se hranesc cu malai amestecat cu stevi, cu urzici, cereale da oua cioc penaj gheare carne poate ne-ar scuti de o munca consumul mai direct al unor alimentedecat sa hranim animalele si apoi sa ne tratam cu acele produse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *