Search for content, post, videos

Cum te scapa de durere sucul de patrunjel

Vindecarea naturala este o stiinta, poate cea mai complexa stiinta din lume, pentru ca ne arata cum sa ne reintegram in armonia lumii in care traim, insanatosindu-ne. 

Dar dincolo de latura stiintifica, mai exista ceva, o extraordinara poveste a tainelor ascunse acolo unde nici nu banuim. In radacina de patrunjel, de exemplu. Stiati ca aceasta leguma poate vindeca boli cum ar fi cancerul, ca poate reda tineretea biologica si ca grecii antici credeau despre ea ca uneste lumea viilor cu cea a mortilor, continand in radacina ei si o particica de nemurire?

Mai intai de toate, trebuie stiut ca cele mai bune efecte terapeutice se obtin consumand radacini de patrunjel proaspete si nu conservate prin congelare sau preparate prin incalzire, care isi pierd multe din calitatile vindecatoare.

Este forma cea mai eficienta de administrare a patrunjelului din punct de vedere terapeutic. Se obtine cu ajutorul storcatorului electric centrifugal, din radacinile de patrunjel bine spalate, dar necuratate de coaja, care este partea cea mai bogata in substante nutritive.

Coaja va fi doar spalata foarte bine si vor fi indepartate cu ajutorul cutitului partile stricate. Dupa stoarcerea patrunjelului, sucul se consuma de preferinta imediat sau, daca nu este posibil acest lucru, se pastreaza la rece, in recipiente bine inchise, dar nu mai mult de sase ore.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *