Search for content, post, videos

Cum te afecteaza noptile pierdute

Noptile pierdute in tinerete se resimt nu numai a doua zi, ci si mult timp dupa, lasand semne vizibile pe chipurile noastre.

 

In perioada adolescentei pana mult dupa ce aceasta s-a incheiat tindem sa pierdem noptile fara sa ne gandim la consecintele faptelor noastre si cat de mult poate acest lucru sa ne influenteze pe viitor.

 

Tenul are cel mai mult de suferit din cauza noptilor pierdute. Noptile albe distrug elasticitatea pielii, deschid porii, grabesc aparitia ridurilor, a pungilor de sub ochi, a cearcanelor in special.

 

Se spune ca o noapte alba face ca tenul sa imbatraneasca cu o saptamana. Daca stam si ne gandim ma ales in perioada verii cand pierdem cat mai multe nopti si ne bucuram de viata cat mai mult si ne bucuram si de vara cat mai mult, cu cat ne imbatraneste tenul?!

 

Noptile pierdute, fumul de tigara si alcoolul pot duce la aparitia acneei, lucru nedorit de nimeni. Corpul are si el foarte mult de suferit din cauza noptilor pierdute. Pielea tinde sa se lase mult mai usor, isi pierde din elasticitate, gravitatea ne trage in jos mult mai devreme parti ale corpului pe care le dorim ferme mult mai mult timp.

 

Parul are si el de suferit din cauza noptilor pierdute. Datorita fumului din localurile in care obisnuim sa iesim, datorita nehidratarii suficiente si al alcoolului baut in cantitati prea mari, sau prea frecvent, acesta isi pierde luciul, isi pierde elasticitatea, isi pierde frumusetea, se rupe mult mai usor, iar varfurile au tendinta de despicare.

 

Sistemul imunitar sufera foarte mult din cauza noptilor albe. Datorita faptului ca nu ne odihnim suficient, pierdem prea multe nopti, al oboselii acumulat, al alcoolului consumat, al fumului de tigara, sistemul imunitar are tendinta de slabire, fapt ce poate duce la aparitia diferitelor boli.

 

Poate nu realizam gravitatea noptilor pierdute, sau pur si simplu cu orice risc preferam sa ne distram si sa ne traim viata, cert este ca acestea au o influenta negativa asupra corpului si sanatatii noastre.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *