Search for content, post, videos

Cum scazi tensiunea arteriala cu ajutorul unei plante

Cu ajutorul unei plante numite Hibiscus (Hibiscus sabdariffa), care este bogata in vitamina C, poti sa scazi tensiunea arteriala. Planta Hibiscus (Hibiscus sabdariffa) este un diuretic natural si este folosita de miii de ani in medicina traditionala.

Cum scazi tensiunea arteriala

Planta Hibiscus (Hibiscus sabdariffa) este foarte bogata in vitamina C si studii realizate in Statele Unite ale Americii arata ca infuyia de hibiscus scade tensiunea arteriala, datorita proprietatilor diuretice ale plantei. Este necesar consumul de trei cesti de ceai facut din aceasta planta in fiecare pentru a se echilibra tensiunea.
Hibiscus (Hibiscus sabdariffa) are si rolul de a combate colesterolul, avand in vedere ca este bogata in bioflavonoizi care previn cresterea de LDL – colesterolul rau. Acesta din urma cauzeaza blocarea arterelor si influenteaza negativ tensiunea.
Hibiscus (Hibiscus sabdariffa) are si rolul de a elimina apa din corp, prin proprietatile sale diuretice. Astfel creste si eliminarea de acid uric din urina. Totodata, planta echilibreaza nivelul glicemiei.

Cum scazi tensiunea arteriala cu ajutorul unei plante. Cum se foloseste

Planta Hibiscus se poate consuma sub forma de infuzie. Asadar, se prepara o infuzie de doua linguri de hibiscus in 750 de mililitri de apa fierbinte si se lasa la infuzat 10 minute. Infuzia se foloseste de 3 ori pe zi. Cu toate acestea medicii avertizeaza ca persoanele INSARCINATE SAU CARE ALAPTEAZA NU TREBUIE SA CONSUME HIBISCUS.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *