Search for content, post, videos

Cum scapi de balonare in mod natural

Stim cat de important e sa ai un stomac linistit si sanatos, care sa nu iti creeze probleme nedorite in cadrul unei intalniri sau sa te impiedice sa incapi in bluzele sau rochiile preferate.

Noi iti vom recomanda cateva solutii naturiste care sa te ajute sa scapi de gaze si sa te simti mult mai bine pentru a putea trece cu usurinta peste orice provocare ai avea peste zi.

Renunta la sucuri cumparate din comert de orice fel. De multe ori cele naturale sunt mai nocive ca sucurile carbogazoase. Incearca sa bei cel putin doi litri de apa pe zi cu un pic de suc de lamaie sau cu 2 felii de lamaie aruncate in pahar. Aceasta e un diuretic natural si-ti va ameliora balonarea. Spala lamaile inainte de folosire pentru a evita complicatiile ce pot aparea in urma pesticidelor aplicate pe ele.

Renunta la cafea pentru ca aceasta creste deshidratarea si favorizeaza balonarea. Pe langa asta iti poate crea si crampe abdominale. Mai bine mananca un mar dimineata sau bea ceai verde.

Trebuie sa reduci consumul de sodiu, iar prin asta vreau sa-ti spun ca nu trebuie sa mai pui sare in tot ceea ce mananci. Adauga mai degraba ierburi proaspete pentru arome mai bune. Sarea favorizeaza si retentia de apa, iar asta nu-ti face deloc bine.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *