Search for content, post, videos

Cum sa tratezi alergiile sezoniere in mod natural

Anotimpurile se schimba, asta este sigur, iar pentru unii oameni, se anunta acel moment al anului in care alergiile lor sunt declansate. Secretiile nazale, senzatia de stranut si chiar senzatia de mancarime a ochilor sunt toate simptomele acelor alergii sezoniere inconfortabile care pot afecta activitatile noastre de zi cu zi.

De cele mai multe ori, veti auzi ca mierea va poate ajuta sa deveniti imuna la polenul din jur, dar nu uitati ca exista alte remedii la domiciliu care pot atenua aceasta problema sezoniera a ta, la fel ca cele de mai jos.

Suc de citrice
Cele mai multe alergii sunt declansate in timpul primaverii si vara, cand vremea este calda si insorita. Daca doriti sa puteti iesi afara si sa respirati aerul proaspat, fara a va face griji ca veti stranuta fara intrerupere, faceti-va o bautura de citrice pe care o veti lua cu dumneavoastra.

Bautura din citrice nu numai ca te va improspata, dar va imbunatati si sistemul imunitar datorita vitaminei C pe care o contin citricele.

Alimente calde si condimentate
Consumul de alimente calde si condimentate este, de asemenea, un remediu bun pentru tratarea alergiilor sezoniere deoarece acestea pot ajuta la subtierea mucusului. Adaugati condimente la mancare, cum ar fi usturoi, cayenne, ghimbir, ceapa si scortisoara.

Otet de mere
Ar trebui sa folositi otet de mere daca doriti sa va luati la revedere de la alergiile sezoniere. Incercati sa amestecati o lingura de lamaie proaspat stoarsa cu o lingura de otet de mere si o jumatate de lingurita de miere si amestecati bine. Beti aceasta solutie de trei ori pe zi pentru a va atenua alergiile sezoniere in cel mai scurt timp.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *