Search for content, post, videos

Cum sa te machiezi la plaja ca sa nu ai probleme de sanatate

machiaj efect marie a ochilor

Soarele iti afecteaza pielea mai mult decat ai crede, asa ca daca vrei sa porti machiaj atunci cand faci plaja fara ca apoi sa ai probleme de sanantate, de tipul iritatiilor sau eruptiilor cutanate, ar fi bine sa respecti urmatoarele reguli.

– Foloseste mereu un blush de culoare deschisa pentru ca astfel pielea ta se va scalda mai bine si mai uniform in razele soarelui, fara sa provoace pistrui. Cremele de soare foarte puternice si inchise la culoare, pot sa provoace de multe ori aparitia pistruilor si aparitia petelor pe piele.

– Inainte de aplicarea machiajului, daca esti pe plaja, asigura-te ca tenul tau este cat se poate de hidratat. Poti face foarte usor acest lucru folosind o serie de servetele umede, cu PH neutru, inainte sa aplici orice tip de machiaj.

– Foloseste un rimel care daca intra in contact cu apa sa nu cumva sa iti afecteze ochii si pielea pleoapelor. In acest sens, cel mai indicat este sa folosesti un rimel care nu este casant si care nu se “coaculeaza” in crapaturile pielii de la pleaope. Asadar, cel mai bine este sa folosesti un rimel rezistent la apa, pe care sa il aplici doar pe genele de sus. Daca aplici rimel si pe genele de jos, este posibil sa te bronzesi urat sub ochi.
– Cel mai important insa, pentru a nu te imbolnavi de diverse afectiuni ale pielii la plaja, este sa nu folosesti fond de ten cand te machiezi. Este indicat sa nu folosesti fond de ten din cauza ca stratul cremos al fondului de ten practic acopera toti porii. Din cauza caldurii, este posibil ca pielea sa se basice sub fondul de ten si apoi sa te trezesti pe fata cu o serie de crapaturi inestetice care, pe deasupra ar putea sa se si infecteze. Cel mai indicat este sa folosesti o crema hidratanta, colorata.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *