Search for content, post, videos

Cum sa scapi de migrene fara pastile! E mai simplu decat crezi

Cauzele migrenelor sunt, fara doar si poate, variate, fapt pentru care uneori e dificil sa iei o pastila si sa te eliberezi de presiune si de durere, motiv pentru care iti propunem sa optezi pentru niste trucuri simple, ce te vor ajuta sa scapi de durerile de cap.

Spre exemplu, durerile de cap sunt cauzate, uneori, de fotosensibilitate, adica fie o camera prea luminoasa, lumina ecranului smartphone-ului ori al tabletei iti pot provoca dureri de cap. De aceea, e musai sa iei pauze de cateva minute in fiecare ora.

Daca ai o pozitie deficitara la birou te poti confrunta, de asemenea, cu dureri din cauza acumularii tensiunii la nivelul gatului si al umerilor. De aceea, ca sa scapid e dureri e musai sa incerci un masaj ori cateva posturi de yoga, pentru echilibrare energetica.

De asemenea, daca te confrunti cu dureri de cap trebuie sa stii ca pot fi eliminate si cu ajutorul cafelei, intrucat ajuta la eliminarea adenosinei, o substanta ce inflameaza vasele sangelui si cauzeaza migrene.

Ca sa nu te confrunti cu migrene e musai sa bei o cantitate mare de apa, precum si sa mananci regulat.
De asemenea, ca sa scapi de migrene poti sa aplici si comprese reci pe frunte, dar si sa te odihnesti o perioada intr-o camera intunecata.

Cand durerile de cap sunt grave si repetitive si nu trec doar cu aspirina, e indicat sa fii consultata de un medic. Acesta iti va pune un diagnostic bazat pe simptomele pe care le prezinti, precum si pe investigatiile privind mostenirea ta genetica.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *