Search for content, post, videos

Cum sa previi un atac de cord

Una dintre cele mai cunoscute si raspandite cauze ale aparitiei atacului de cord este expunerea prelungita la stres, chiar daca noi nu constientizam acest lucru.

Acesta apare cand exista o acumulare de placi in artere. Aceasta determina pierderea alimentarii cu sange inimii si duce, inevitabil, la un atac de cord. De cele mai multe ori, din pacate, acesta se dovedeste a fi fatal. Ar fi bine sa inveti cum sa recunosti aparitia unui atac de cord pentru a te putea salva din timp sau, de ce nu, pentru a salva pe altcineva.

In primul rand sunt cateva simptome pe care trebuie sa le retii precum traspiratiile reci, ametelile, presiunea din piept, slabiciunea, oboseala si dificultatile de respiratie. De asemenea, raceala si gripa pot fi simptome ale aparitie unui atac de cord. Daca devin evidente si observi ca ai probleme din ce in ce mai mari, ce nu pot fi tratate cu medicamentele obisnuite sau cu tratamentele naturiste, ar trebui sa fugi repede la medic fara a mai sta pe ganduri.

Cel mai bun lucru pe care-l poti face in a preveni un atac de cord e sa iti mentii sistemul cardiovascular sanatos. Asta poate face diferenta intre viata si moarte, asa ca incearca incet-incet sa te apuci de miscare si sa mananci mai sanatos. Evita grasimile rele si nu mai fi sedentara. Ai putea sa-i atragi si pe cei dragi tie in lumea exercitiilor pentru a-i avea sanatosi langa tine mai mult timp.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *