Search for content, post, videos

Cum sa previi obezitatea cu un singur vaccin

O echipa de cercetatori de la compania Braasch Biotech au facut o descoperire care ar putea sa-i ajute cat se poate de mult pe cei care au probleme cu greutatea.

Astfel, echipa de vercetatori a realizat un vaccin, in doua variante (JH17 si JH18) care actioneaza asupra hormonului de crestere GH si factorul de crestere IGF-1, acesta din urma fiind similar insulinei. Acesti doi hormoni, asupra carora actioneaza vaccinul, sunt direct responsabili de creșterea metabolismului si influenteaza pierderea in greutate.

Cu toate acestea, cei doi hormoni sunt inhibati de somastotina, o peptida produsa de unele tesuturi din organism, iar vaccinul mai sus mentionat actioneaza tocmai asupra acestuia, avand in vedere ca este compus din somastotine modificate.

Somatostatine modificate au ca efect producerea de anticorpi impotriva somatostatinelor naturale, fara a afecta nivelul de GH sau de IGF-1.

Pana in momentul de fata insa, vaccinul nu a fost testat pe oameni, ci doar pe soareci. Cu toate acestea, rozatoarele tratate au suferit o pierdere de 10% de masa de grasime.

VEZI SI

Dieta pe baza de oua

Dieta Atkins

Dieta cu ierburi aromatice

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *