Search for content, post, videos

Dupa ce vei citi asta, vei vrea sa faci sex cat mai des! Ce ti se intampla in corp

Cercetarile in domeniu sanatatii au conchis ca este mai sanatos atat pentru psihic cat si pentru corpul tau sa ai o viata sexuala regulata cu un partener stabil.

Motivul este simplu. Se pare ca daca ai parte de sex mult, esti mai sanatoasa. Potrivit cercetarilor in domeniu, sexul ajuta la multe disfunctii ale corpului uman. Iata o parte dintre acestea.

1. Sexul poate vindeca durerile

Nu este vorba despre orice fel de dureri, insa cele usoare pot fi combatute de o partida buna de sex. Ne referim la dureri musculare, menstruale sau la cefaalee. Motivul este simplu: in timpul si dupa contactul sexual se eliberează endorfine si corticosteroizi care ameliorează disconfortul resimtit din cauza starii de rau.

2. Sexul combate stresul

Daca esti stresata, nu te sfii sa ii ceri partenerului sa te satisfaca. Astfel, tensiunea ta arteriala va scadea si te vei simti mai destinsa.

3. Sexul crește imunitatea

Sexul practicat în mod regulat, de 2-3 ori pe saptamana, ajuta organismul sa producă mai multi anticorpi de tip imunoglobulin A. Acestia te protejeaza de raceala si alte infecții respiratorii.

4. Sexul te menține tanara

In timpul actului sexual, are loc o crestere a fluxului sanguin. Acest lucru face ca celulele tinere ale pielii sa fie impinse la suprafata, ceea ce pastreaza elasticitatea pielii in timp.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *