Search for content, post, videos

Cum sa faci sa iti placa sportul

Sa faci sport este un excelent mijloc de a scapa de kilograme in timpul unui regim. Totusi nu trebuie sa astepti miracole sau sa te privezi de anumite placeri. Iata cateva secrete pentru a face sport cu drag:

1. Incepe usor. Sa mergi direct la ora de spinning sau sa faci 100 de abdomene din prima, cand ai incheiat prietenia cu sportul de cativa ani, doar iti vor intari convingerea ca nu mai esti capabila de niciun efort fizic si te vor determina, intr-un sfarsit, sa renunti pana si la cea mai mica farama de efort! Te intrebi care este cel mai bun moment al zilei pentru sport? Teoretic, depinde de bioritmul fiecaruia. Pentru unele persoane, este indicat sa faca sport dimineata, cand metabolismul functioneaza la capacitate maxima.

2. Alege sporturile potrivite siluetei tale. A arata divin inseamna sa te mentii in forma si sa existe o proportionare echilibrata a corpului tau. Daca ai solduri proeminente, insa un bust de invidiat, pune mai mult accent pe partea care te nemultumeste!

3. Sport de 3 ori pe saptamana! Chiar si mai mult, daca ai timp la dispozitie. Exerseaza timp de o ora diverse tipuri de exercitii, precum cele cardio, de forta, la care sa adaugi zece minute de incalzire si de relaxare. Trebuie sa o faci cu intensitate, in loc sa pedalezi la bicicleta stationara,in timp ce privesti la TV.

4. Nicio zi fara sport! Cand ai putin timp la dispozitie, inlocuieste orele lungi de sport cu antrenamentele scurte. Daca nu ai avut timp sa ajungi la ora de fitness, iata ce iti propunem: timp de zece minute, incearca sa alternezi urmatoarele doua exercitii – sarituri cu genunchii in fata (20 de repetari) si genuflexiuni (20 de repetari).

5. Antrenorul personal! Spune-i de la inceput ca iti doresti, mai intai, o sedinta introductiva. Nu ezita sa-i adresezi intrebari despre ce exercitii crezi ca ti s-ar potrivi si pune totul pe hartie cand ajungi acasa.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *