Search for content, post, videos

Cum sa depozitezi corect carnea de pui din frigider

Tu stii cum se depoziteaza in mod corect carnea de pui la frigider? Ei bine, aceste cateva reguli simple te vor ajuta sa pregatesti o masa sanatoasa, dar delicioasa pentru tine si cei dragi. Iata cum se depoziteaza in mod corect.

Indiferent de modul de preparare, este foarte important sa stii cum se depoziteaza in mod corect carnea de pui. In primul rand, trebuie sa stii ca nu trebuie tinuta pe raftul de sus al frigiderului.

Many Sacher, specialista in nutritie pediatrica, vorbeste despre modul in care trebuie depozitata in mod corect carnea de pui.

Nu multi sunt cei care stiu ca, de fapt, carnea de pui nu se spala inainte sa fie gatita. Apa ajuta bacteriile de la suprafata puiului sa se raspandeasca pe toata suprafata bucatii de carne. Din acest motiv nu se recomanda sa fie spalata inainte de a o gati.

Oricat de ciudat ar parea, carnea poate fi stearsa cu servetele de bucatarie, inainte de a fi gatita.

„Multi dintre noi avem tendinta sa despachetam cat mai rapid alimentele atunci cand venim de la cumparaturi si sa le punem direct in frigider pe toate. Atunci cand vine vorba de alimente perisabile, insa, carnea de pui e mai bine sa fie depozitata pe ultimul raft al frigiderului.

Astfel se reduce posibilitatea ca alte mancaruri sa ajunga sa fie contaminate de bacteriile pe care le-ar putea elimina carnea de pui daca sta pe primul raft. O simpla strategie de acest tip poate fi vitala pentru intreaga familie, mai ales pentru persoanele care au copii si ii pun in pericol fara sa isi dea seama”, a spus Many Sacher.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *