Search for content, post, videos

Cum sa cresti pofta de sex dupa 50 de ani

O mare parte dintre barbatii care au depasit varsta de 50 de ani au probleme erectile.

Multi pun aceste probleme pe seama varstei insa, potrivit unui studiu realizat de un grup de cercetatori din Irlanda, motivul scaderii apetitului sexual este lipsa de miscare.

Asadar, barbatii trecuti de 50 de ani isi pot imbunatati viata sexuala daca practica sport cu regularitate din mai multe motive: sportul duce la pierderea kilogramelor in plus, ceea ce duce la cresterea nivelului de testosteron, hormon responsabil pentru cresterea libidoului.

“In general, barbatii supraponderali au un nivel scazut de testosteron. Insa, inainte de a fi indrumati catre terapiile de substitutie, mai indicat ar fi sa li se recomande sa slabeasca. Pierderea in greutate nu doar ajuta la prevenirea diabetului, dar imbunatateste vizibil viata sexuala. Iar nivelul testosteronului creste direct proportional cu numarul kilogramelor pierdute”, explică Dr Frances Hayes, coordonatorul studiului.

Totodata, femeile se pot lovi de aceeasi problema si si in cazul lor, tot pierderea de kilograme este raspunsul. Insa doar din simplul motiv ca astfel vor fi mai multumite de ele insele.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *