Search for content, post, videos

Cum sa combati starea rea, de la vremea mohorata

Ploua de cateva zile, abia iti mai scoti capul pe geam sa privesti de teama dezamagirii, toamna vine cu pasi prea repezi, poate ne-a lovit din plin mult mai rapid decat ne-am fi asteptat.

Rapid trebuie sa schimbi toata garderoba, sa o adaptezi vremii de afara, la fel si in cazul incaltamintei si al accesorilor, iar lucrurile acestea iti dau o bataie de cap in plus. Machiajul la fel trebuie adaptat in functie de anotimp si la fel si unghile.

Vremea mohorata iti influenteaza si starea de spirit. Aceasta poate conduce catre diverse boli cum ar fi, depresia, stari de nervozitate, reumatism etc.

Pentru o astfel de vreme trebuie sa incercam pas cu pas sa trecem prin ea incercand sa facem cat mai multe lucruri ne sunt dragi si sa ne faca placere. Cea mai mare greseala pe care o putem face intr-o astfel de vreme este sa ne izolam. Trebuie sa iesim cat mai mult, sa petrecem cat mai mult timp alaturi de persoanele dragi si avem parte de cat mai multe activitati placute.

In aceasta perioada trebuie sa ne schimbam si stilul alimentar. Trebuie sa consumam cat mai multe legume si fructe, astfel sa ne incarcam cu aportul de vitamine si minerale de care avem nevoie. Datorita acestor vitamine, sistemul imunitar se intareste, ferindu-ne in iarna de raceli, viroze, gripe.

Datorita presiunii atmosferice poti resimtii dureri de cap, insa aceste lucruri le poti simtii si din cauza venirii ploii. Reomatismul este cel mai resimtit la schimbarile bruste de temperatura. Cei mai multi care se confrunta cu astfel de boala, sunt persoanele cu o varsta inaintata.

Exemple de lucruri folositoare in aceasta perioada:

  1. Plimbari lungi si dese

  2. Petrecerea timpului alaturi de persoanele dragi

  3. Cat mai multe activitati placute

  4. Consumarea de legume si fructe din belsug

  5. Ascultarea muzicii placute, ambientale, relaxante.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *