Search for content, post, videos

Cum reduci temperatura copiilor in mai putin de 5 minute

Expertii au descoperit ca atunci cand copilul este sanatos, febra nu este un motiv de ingrijorare. Totusi, daca aceasta persista mai mult de 3 zile, atunci este timpul pentru o vizita la doctor.

Febra la copii poate fi redusa in 5 minute cu ajutorul acestor metode:

– O baie calda

Apa se evapora din piele si incepe sa scada temperatura.

– Cartofi

Este foarte folositor sa pui cartofi proaspat rasi in sosete.

Iata cum poti reduce tensiunea ridicata in 5 minute fara medicamente!

Tensiunea ridicata este o afectiune a lumii moderne si este asociata cu stresul, lipsa odihnei, obezitatea, mancarea sarata, fumatul si consumul excesiv de alcool. Toata lumea are momente cand le creste tensiunea.

Sub influenta stresului sau activitatea fizica excesiva, intinderea musculara si contractarea vaselor de sange, tensiunea arteriala creste. Ce trebuie sa facem pentru a regla tensiunea? Este evident ca trebuie sa ne relaxam muschii. Dar cum?

Doctorul clubului de fotbal „Spartak” din Moscova, Lu Huns, dezvaluie lumii secretul medicinei chinezesti. Iti prezentam acest sfat: Cum sa reduci tensiunea arteriala.

Cum sa reduci tensiunea arteriala in 5 minute fara medicamente.

Nu este doar un punct cheie, ci o linie. Trece de lobul urechii si se intinde pana la mijlocul claviculei. Aceasta linie nu trebuie apasata sau masata, trebuie atinsa foarte usor, de sus pana jos, cu varful degetelor. Repete e 10 ori pe o parte si de inca 10 ori pe cealalta parte.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *