Search for content, post, videos

Cum iti e afectat corpul daca consumi coaja de ou

Sunt multe variante in comert care iti permit o infuzie ,,sanatoasa” de calciu, insa acestea de multe ori nu sunt cele mai potrivite pentru organismul nostru.

Din fericire, solutia pentru acumularea de calciu se afla chiar in frigiderul nostru.

Coaja de ou este cea mai buna varianta pentru corpul nostru, atunci cand vorbim de lipsa de calciu. Un ou de marime medie poate contine pana la 750 de mg de calciu. Pe langa asta, coaja de ou are o compozitie asemanatoare cu oasele si dintii. Mai mult chiar, aceasta poate fi absorbita cu usurinta de catre organismul nostru. Daca ai probleme cu calciul sau suferi de probleme cu articulatiile, atunci asta este cel mai bun remediu pentru tine.

Cum iti dai seama ca ai lipsa de calciu? Ei bine, aceasta se manifesta prin tulburari digestive, furnicaturi, contractii musculare, spasme, lipsa de aer si tulburari de memorie. Preparatele din coaja de ou te pot feri de ceea ce medicii denumesc hipocalcemia. Fiind bogata in calciu si continand mult magneziu, fier, sulf, fosfor, silicon, sodiu, potasiu si aminoacizi, coaja de ou poate mentine sanatoasa si structura dintilor, dar are grija si de sangele tau!

Pentru a fi consumat cu usurinta ai nevoie de pudra de coaja de ou, iar in paralel cu aceasta ar fi bine sa adaugi ficat sau ulei de ficat de cod. Acesta contine o cantitate importanta de vitamina D si ajuta foarte mult la absorbtia calciului.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *