Search for content, post, videos

Cum folosesti otetul impotriva matretii

Tratamentele si remediile gasite in comert pentru a scapa de matreata nu sunt mereu cele maibune. Mai ales din cauza faptului ca se bazeaza pe compusi chimici care nu fac altceva degat sa distruga scalpul. Astfel, in timp, problema matretii va aparea din nou.

Insa exista cateva alternative pentru a scapa definitiv de matreata cu ajutorul unui remediu cat se poate de natural: otetul de cidru de mere

In cele ce urmeaza va vom prezenta un tratament care trebuie urmat de cel mult doua ori pe saptamana si care garantat va va scapa de matreata.

Ai nevoie in primul rand de jumatate de ceasca de otet de cidru de mere. Toarna 250 de mililitri de apa peste otet si amesteca bine de tot.

Odata ce ai facut acest lucru, ai obtinut tratamentul de care ai nevoie pentru a scapa de matreata.

Inainte de a aplica acest tratament, samponeaza-ti bine de tot parul. Odata ce ai facut acest luccru, adauga si amestecul pe care l-am descris mai sus. Apoi samponeaza in continuare parul. Lasa substanta sa actioneze cel mult 3 minute, apoi clateste-te bine.

Este foarte important sa folosesti un sampon cat se poate de simplu iar dupa prima clatire, mai adauga inca jumatate din amestecul descris mai sus, fara sa clatesti parul insa, de aceasta data.

VEZI SI

Leacuri cu otet

loading...
<

1 comment

 • <cite itemprop="author">Silvia Stefan</cite>

  Sora mea a avut probleme cu matreata si cu mancarimea scalpului si mereu se plangea.

  S-a hotarat sa mearga sa vada un doctor dermatolog bun …..care i-a dat sa isi cumpere un sampon natural anti-matreata cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil)
  de la Thursday Plantation.

  De cand a inceput sa foloseasca samponul, a scapat complet de matreata si de mancarimea scalpului.

  Acuma am inceput sa il folosesc si eu …si iubesc samponul, imi place incredibil de mult ca miroasa a natura si ca nu face spuma cum fac produsele chimice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *