Search for content, post, videos

Coapse si fese tonifiate in trei saptamani

Daca vrei sa scapi de aripioarele de pe coapse si de grasimea adunata pe fese, trebuie sa lucrezi grupele de muschi de la acest nivel. Iti recomandam un set de exercitii pe care le poti realiaza acasa,  fara prea mult efort.

Aceste exercitii  trebuie sa le repeti de doua-trei ori pe saptamana pentru rezultate bune. In aceasta perioada trebuie sa  urmeazi o dieta bogata in fructe si in legume si nu uita sa consumi cel putin 2,5 litri de lichide pe zi

Exercitiul 1

Asaza-te pe saltea, sprijinita pe palme si pe genunchiul drept, cu genunchiul stang tras usor in fata. Din aceasta pozitie, intinde piciorul drept cat poti de mult.

Exercitiul 2

Stai sprijinita pe coate si pe genunchiul drept, iar genunchiul stang ridica-l astfel incat sa se formeze un unghi de 90 de grade. Din aceasta pozitie, intinde genunchiul flexat.

Exercitiul 3

Stai sprijinita pe palme si pe genunchi, astfel incat umerii sa fie paraleli cu podeaua. Din aceasta pozitie, ridica genunchiul in lateral cat poti de mult.

Exercitiul 4

Intinde-te pe burta cu palmele incrucisate sub barbie. Ridica piciorul pana ce simti ca muschii fesieri se contracta.

Exercitiul 5 

Asaza-te pe o parte, sprijinita pe antebrat, cu genunchii indoiti si cu bazinul in fata. Mentinand aceasta pozitie, ridica piciorul drept cat poti de mult.

Exercitiul 6

Sprijina-te pe palme si pe genunchiul stang si intinde piciorul drept lateral. Din aceasta pozitie, ridica si coboara piciorul intins lateral. Fa trei serii a cate patru repetari pentru fiecare picior.

Exercitiul 7

Sprijina-te pe antebrate si pe genunchi, iar genunchiul drept incruciseaza-l cu cel stang. Dupa ce mentii aceasta pozitie cinci-sase secunde, ridica piciorul drept cat poti de sus.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *