Search for content, post, videos

Coaja de banana: efecte miraculoase. Ce poti trata cu ea

Coaja de banana pare sa aiba o serie de efecte miraculoase asupra organismului, fiind folosita inca din cele mai vechi timpuri pentru a trata unele afectiuni.

Coaja de banana are in compozitia ei o serie de substante, printre care se numara antioxidantii, care ajuta foarte mult la in unele tratamente, mai ales la nivel cutanat.

Insa, coaja de banana poate fi folosita si pentru alte beneficii asupra organismului.

Coaja de banana: efecte miraculoase:

– Coaja de banana ajuta la albirea dintilor. Pentru a avea dinti incredibil de albi este de ajuns sa te freci cu partea interioara a unei coji de banana pe dinti, timp de doua minute, apoi sa ii clatesti cu apa rece. Procedeul se repeta de doua ori pe zi pentru efecte maxime.

– Coaja de banana calmeaza orice iritatie a pielii, mai ales acelea produse de muscaturi de insecte. Zonele iritate se freaca cu interiorul unei coji de banana iar substantele din ea hidrateaza si calmeaza pielea.

– Coaja de banana este folosita si in tratamentele impotriva acneeei si a ridurilor, datorita antioxidantilor pe care ii contine. La fel ca si in cazurile anterioare, zonele afectate se freaca de trei ori pe zi, timp de un minut cu interiorul unei coji de banane.

– Nu in ultimul rand, coaja de banana poate sa te ajute sa scapi de negi. Partea interioara a cojii de banana se aplica direct pe neg si zona se bandajeaza. Negul va cadea efectiv, fara alte repercusiuni.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *