Search for content, post, videos

Cele mai bune remedii pentru problemele pielii

Problemele de piele ne afecteaza pe toti la un moment dat. Din tinerete si pana la maturitate, ne luptam cu o forma de problema a pielii de care vrem sa scapam cat mai curand si in cel mai sigur mod posibil. Da, exista unguente si creme topice pe care le putem folosi, dar, de cele mai multe ori, aceste tratamente ale pielii pot chiar sa va agraveze starea sau sa nu va ajute deloc.

Din fericire, exista si alte alternative eficiente si sigure pentru a fi utilizate, cum ar fi aceste remedii de actualitate enumerate mai jos.

Arsuri solare
Expunerea prea deasa la soare iti poate arde pielea ceea ce poate fi foarte incomfortabil cand pielea devine cruda la atingere. Sari peste creme si unguente si cauta aloe vera si iaurt pentru a trata zonele afectate.

Gelul gasit in frunzele de aloe vera este calmant pentru piele cand este aplicat direct pe arsuri si poate accelera procesul de vindecare.

Acelasi lucru se aplica si in cazul iaurtului deoarece pot accelera procesul de vindecare in timp ce calmeaza discomfortul pe care il poti simti.

Vanatai si umflaturi
Daca ai avut un accident care a dus la aparitia umflaturilor si vanatailor, prepara un remediu cu floare de arnica. Acest remediu este eficient in calmarea durerii si poate reduce umflaturile datorita proprietatilor antiinflamatorii.

Poti aplica acest remediu pe taieturi, zgarieturi si chiar muscaturi de insecte care te mananca.

Acnee
Acneea este una dintre cele populare probleme ale tenului care ne afecteaza pe toti. Tratamentele, cremele, serumurile au un efect limitat, asa ca de ce sa nu ne tratam tenul cu ulei de arbore de ceai?

Acest remediu contine antioxidanti, vitamine si minerale care iti curata porii si reduc umflatura cauzata de inflamarea tenului.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *