Search for content, post, videos

Cele mai bune remedii naturale pentru durerile abdominale si de stomac

Durerile de stomac sunt unele dintre cele mai pacatoase, fiind cauzate de o serie variata de factori. Stresul, alcoolul, dietele haotice, fumatul si dezechilibrul hormonal sunt unele dintre cele mai des intalnite cauze ale durerilor de stomac sau abdominale.

Pentru a nu apela la medicamente, chiar daca acestea sunt eficiente mai cu seama pe termen scurt, exista o serie de remedii naturale care cu siguranta calmeaza durerile mentionate mai sus.

Mai mult decat atat, aceste remedii sunt disponibile pentru oricine, majoritatea gasindu-se in propria bucatarie.

Asadar, iata cele mai bune remedii naturale pentru durerile abdominale si de stomac

Otetul de mere, folosit din cele mai vechi timpuri pentru calama durerile de stomac, este unul dintre cele mai indicate remedii. O lingura de otet de mere se amesteca cu o jumatate de pahar de apa calda si se bea. Efectul sau este incredibil, mai ales pentru persoanele care au probleme cu digestia, respectiv cu concentratia acidului gastric. Mai precis, otetul de mere ajuta la digerarea mai rapida a alimentelor.

Mierea este iarasi unul dintre cele mai apreciate remedii pentru durerile de stomac. Mierea este plina de enzime foarte bune pentru procesul de digestie. Mai mult decat atat, mierea lupta puternic impotriva E.coli, candida si infectiilor cu stafilococi si streptococi.

Poate cel mai indicat remediu impotriva durerilor de stomac este carbunele medicinal, sau carbunele activ. Aceasta pilula neagra lupta puternic impotriva „otravurilor” din organism. Mai precis, reduce absorbtia de substante nocive cu pana la 60%, elimina senzatia de balonare si ajuta la eliminarea gazelor acumulate in abdomen.

<

2 comments

  • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

    Daca îti doresti sincer sa câstigi bani mai multi decât la ora actuala, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa înveti sa acorzi mult mai putina atentie lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tau si mult mai multa atentie „micutei voci” care îti vorbeste în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea „Te-ai nascut bogat”. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa câ?tige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti textul „Info” la adresa email doinagolpoian@yahoo.com

  • <cite itemprop="author">Munteanu</cite>

    Numai pentru oameni ”arsi” de dorinta, NU de nevoie.

    Modalitate LEGALA de imbunatatire a situatiei financiare. Urmati prin email, la domiciliu, un
    curs GRATUIT cu instruire de la zero, dupa care deveniti dezvoltatori afacere inclusiv pe piata Americana de carti elecronice (E-Book ) si castigati bani GARANTAT in functie de implicare si realizari, prin contract legal cu Editura ePublishers Srl. Pentru informatii complete, trimiteti mesajul “PROIECT” la adresa de email : cmunteanu55@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *