Search for content, post, videos

Cele mai bune ceaiuri pentru detoxifiere. Cum se prepara

Cele mai efeciente bauturi care va pot ajuta sa scapati de toxine, sa va usurati ficatul si sa ardeti grasimile in mod natural sunt ceaiurile, nu pastilele sau suplimentele alimentare. Natura este cel mai mare aliat al omului si va ramane mereu asa, de aceea e important sa intelegem ca putem apela oricand fara probleme la leacurile pe care aceasta le ofera.

Pentru ficat detoxifierea este importanta. Acesta ajuta la curatarea sangelui, stimuleaza metabolismul si sprijina digestia grasimilor, asa ca are nevoie din cand in cand de un sprijin pe care putem sa i-l acordam prin consumul de ceaiuri care ajuta la refacerea si revigorarea acestuia. Ceaiurile pe care vi le vom propune in acest articol trebuie consumate seara si neaparat realizate sub forma de infuzie pentru a putea obtine toti nutrientii necesari din plante si fructe.

Ceaiul de musetel ajuta la curatarea ficatului si stimuleaza digestia, datorita antioxidantilor pe care ii contine. Pe langa asta, acest ceai are si efect usor sedativ, asa ca va induce o stare de calm si de bine cu care veti putea merge la un somn odihnitor si bun.

O alta combinatie interesanta si gustoasa este apa calduta cu un pic de lamaie. Aceasta bautura trebuie consumata dimineata si este la fel de buna daca e consumata si seara inainte de culcare. Dumneavoastra faceti alegerea.

Ceaiul de ghimbir si lamaie este combinatia ideala pentru cine vrea sa slabeasca. Vitamina C din lamaie si antioxidantii din ghimbir ajuta organismul sa se plieze pe o noua dieta si va face tot procesul de slabire mai usor.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *