Search for content, post, videos

Cel mai bun ceai pentru digestie. Care este si cum se administreaza

Digestia buna sta la baza functionarii optime a organismului. De aceea, in cazul in care digestia nu functioneaza in parametri normali, pot aparea multe afectiuni, nu numai de natura digestiva.  

Asadar, este indicat ca digestia sa fie ajutata iar acest lucru poate fi realizat cu unul dintre cele mai bune ceaiuri pentru digestie.

Asadar, iata care este cel mai bun ceai pentru digestie si cum te ajuta:

Cele mai bune ceaiuri pentru digestie sunt ceaiurile de chimon si de cicoare.

Ceaiul de chimon are o actiune calmanta asupra colicilor intestinale si este foarte indicat pentru cresterea poftei de mancare si pentru a grabi efectiv digestia.

Pentru efecte maxime, este indicat sa consumati cel putin 2 cani de ceai de chimon pe zi.

Ceaiul de cicoare este considerat a fi poate cel mai bun ceai pentru digestie. Acesta are prorpietatea de a neutraliza aciditatea gastrica, printre altele.

Mai mult, ceaiul de cicoare usureaza procesul de digestie datorita substantelor pe care le contine, precum, colina, insulina si substantele amare. Acest ceai favorizeaza si evazuarea veziculei biliare, ceea ce duce la o imbunatatire a digestiei.

Pentru efecte maxime, este indicat consumul de doua cani de ceai de cicoare pe zi. Se prepara prin infuzarea a 2 lingurite de cicoare, timp de 10 minute, in 250 de mililitri de apa.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *