Search for content, post, videos

Ceaiurile care intarzie imbatranirea si bolile de care te feresc

Ceaiul verde, cel negru, cel alb si cel rosu se numara printre bauturile cu cea mai mare concentratie de antioxidante.

Daca sunt baute cu regularitate, ceaiurile bogate in antioxidanti protejeaza organismul de actiunea nociva a radicalilor liberi, agenti care accelereaza procesul de imbatranire, care ataca celulele si care afecteaza functiile vitale.

Ceaiul verde te fereste de cancer

Ceaiul verde are o actiune antioxidanta de 100 de ori mai mare decat cea a vitaminei C si de 25 de ori mai mare decat cea a vitaminei E. Consumul regulat de ceai verde reduce semnificativ riscul de aparitie a cancerului .In plus, acest remediu incetineste procesele de imbatranire a organismului

Cel negru scade colesterolul

Similar cafelei, acest tip de ceai este unul dintre cele mai eficiente remedii pentru reducerea nivelului colesterolului.Specialistii spun ca acest tip de ceai are efecte benefice si in caz de probleme renale, digestive sau cardiace. Daca este baut dupa masa, ceaiul negru previne indigestiile si balonarea.

Rosu, pentru stimularea imunitatii

Ceaiul rosu are un continut mai ridicat de antioxidanti decat orice alt tip de ceai, in acesta se gasesc si cantitati importante de magneziu, potasiu, sodiu, zinc si de fier. Un avantaj al ceaiului rosu este faptul ca poate fi consumat pe parcursul intregii zile, chiar si de catre copii, deoarece nu contine cofeina.  Consumat seara ceaiul rosu are efect relaxant si induce somnul.

 

Ceaiul alb, bun pentru slabit

Ceaiul alb isi pastreaza cel mai bine substantele nutritive, printre proprietatile cele mai recunoscute ale ceaiului alb se numara faptul ca stimuleaza metabolismul si ca intensifica arderea caloriilor. Aceasta bautura ajuta la reducerea nivelului colesterolului, contribuie la prevenirea diabetului, anumitor tipuri de cancer si bolii Alzheimer. Ceaiul alb este  folosit la prepararea cremelor de fata pentru ca  mentine aspectul tanar al pielii.

loading...
<

1 comment

 • <cite itemprop="author">Independent</cite>

  Locuri de munca in toata tara!

  Oferim din start contract legal si seriozitate maxima! Oferim si dovada platii! Primele castiguri au fost deja acordate! Tot mai multi oameni multumiti lucreaza cu noi! Aveti
  sansa de a castiga 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online!

  Detalii dupa ce trimiteti textul “Info” la
  adresa de email: [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *