Search for content, post, videos

Ce trebuie sa bei inainte si dupa petrecere

Mancarurile grase pe care le consumam in perioada Sarbatorilor de Iarna au un efect destul de rau asupra organismului nostru.

Pe langa unele diete care ne pot ajuta sa ne detoxifiem si sa ne curatam ficatul, exista si o serie de bauturi care ne ajuta sa ne revenim la starea de turgescenta dinaintea Craciunului.

Sucurile de legume

Aceste sucuri ajuta la reglarea aciditatii gastrice datorita faptului ca au un efect calmant asupra mucoasei stomacale. Sunt indicate sucurile de morcovi, castraveti si ridichi care contracareaza efectele meselor bogate in grasimi si carbohidrati, sporind astfel functionarea tractului digestiv.

Sucurile de citrice

Sucurile de citrice trebuie consumate pe stomacul gol, dimineata, inainte de micul dejun. Datorita abundentei de vitamine, aceste sucuri au rolul de a curata ficatul si sunt laxative naturale foarte bune.

Ceaiurile

Ceaiurile sunt indicate in special inaitea meselor grele, cum ar fi mesele de Revelion. Ceaiurile fierbinti au un efect tonifiant asupra sistemului digestiv si il pun la treaba facand astfel ca ceea ce urmeza sa mancam sa fie asimilat mai putin.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *