Search for content, post, videos

Ce spune muzica preferata despre personalitatea unui om

Studiile legate de personalitatea unei persoane au ajuns destul de departe, fiind foarte usor de intuit care sunt trasaturile specifice unui om dupa anumite preferinte ale acestuia.

 

Numai ca, pana in urma cu putin timp, caracterul persoanelor nu a fost studiat deloc in functie de preferintele muzicale. Acest lucru a fost cauzat in principal de existenta a zeci de genuri muzicale, lucru ce a facut ca „citirea” personalitatii in fucntie de aeste genuri muzicale sa fie destul de greu de realizat.

 

Cu toate acestea, Adrian North de la universitatea Heriot-Watt din Edinburgh a reusit sa isi dea seama ce anume evidentiaza, din punct de vedere al caracterului, preferintele muzicale ale unei persoane.

 

Pentru a ajunge la rezultatele dorite, North a studiat 36.000 de persoane de pe intreg Mapamondul, a extras principalele genuri muzicale ascultate in lume si a obtinut concluziile care au reusit sa uimeasca pe toata lumea.

 

Studiul a fost realizat, dupa cum spune North, pentru ca rezultatele sa-i ajute pe cei din industria muzicala, insa aceste rezultate au ajuns sa fie folosite in domenii dintre cele mai variate si mai ales in interviurile de angajare.

 

Astfel, angajatorii reusesc sa-si dea seama cu ce fel de om au de a face, in momentul in care acesta se destaiunuie si vorbeste cu patos despre preferintele muzicale pe care le are.

 

Asa ca, iata ce spune muzica preferata despre personalitatea unui om:

 

Cei care prefera muzica indie au o parere proasta despre sine, sunt creativi, cam lenesi si nevrotici. Acest tip comportamental se aplica totodata si acelora care prefera genurile de muzica orientale, turcesti sau derivate din ele, cum ar fi manelele.

 

Cei care prefera rock/heavy metal nu au incredere in sine, sunt creativi, cam lenesi, deloc sociabili, calmi si dezinvolti.

 

Cei care prefera pop au o parere proasta despre sine, nu sunt deloc creativi, sunt muncitori, sociabili, calmi, si deloc dezinvolti.

 

Cei care prefera soul au cu o parere proasta despre sine, sunt creativi, sociabili, calmi, dezinvolti.

 

Cei care prefera opera au o parere buna despre sine sunt creativi si calmi.

 

Cei care prefera country sau orice alt tip de muzica populara specifica zonei unde traiesc sunt muncitori si sociabili.

 

Cei care prefera reggae au o parere buna despre sine, sunt creativi, cam lenesi insa, sociabili, calmi si dezinvolti.

 

Cei care prefera dance sunt creativi, sociabili si nevrotici.

 

Cei care prefera blues au o parere buna despre sine, sunt creativi, sociabili, calmi si dezinvolti.

 

Cei care prefera muzica jazz au o parere buna despre sine, sunt creativi, sociabili si dezinvolti.

 

Cei care prefera muzica clasica au o parere buna despre sine, sunt creativi, introverti si dezinvolti.

 

Cei care prefera rap au cu o parere buna despre sine si sunt sociabili.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *