Search for content, post, videos

Ce spune mana unui barbat despre, forma, marimea si tipul penisului sau

Preconceptia potrivit careia o mana mare barbateasca implica si o barbatie de dimensiuni mai mari nu a putut fi demonstrata, pana in prezent, dar de data aceasta o echipa de urologi sud-coreeni a descoperit ca, statistic, exista o legatura intre marimea degetelor si cea a penisului.

 

Medicii urologi de la un spital din Coreea de Sud au decis sa masoare atat degetele de la maini cat si penisurile a 144 de pacienti internati pentru operatii la organele genitale.

 

Aflati sub anestezie, medicii le-au masurat atat madularele, cat si degetele. Medicii au luat masurile penisurilor in stare flasca, dat fiind ca pacientii erau sedati.

 

Specialistii s-au bazat pe constatarea stiintifica potrivit careia un penis in stare flasca de mici dimensiune se extinde mai mult decat un penis mai lung, atunci cand apare erectia. In felul acesta, au putut determina dimensiunea aproximativa a penisului erect.

 

Ulterior, au asociat datele despre organul genital masculin cu cele ale degetelor de la maini.

 

La final, s-a stras concluzia ca barbatii care au degetul aratator mai scurt decat inelarul au, de regula, penisurile mai mari decat barbatii care au aratatorul mai lung decat inelarul.

 

Totodata, barbatii care au degetul aratator mai scurt decat inelarul sunt mai expusi riscului de a dezvolta cancer de prostata. Pe de alta parte, tot acestia sunt mai buni la sport si au abilitati financiale mai bune. Mai mult, au si numarul de spermatozoizi din lichidul seminal mai mare.

 

Dar ce determina, de fapt, marimea penisului? Ei bine, totul porneste din burtica mamei. Daca fatul, adica viitorul barbat, este pus in uter unui nivel scazut de testosteron si unui nivel ridicat de estrogen, cel mai probabil penisul lui nu va atinge dimensiuni impresionante cand atinge maturitatea sexuala.

Deci, Barbatii care au degetul aratator mai scurt decat inelarul tind sa aiba penisurile mai mari decat cei la care „situatia digitala” este tocmai invers.

 

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">mihai</cite>

    crezi ca marimea penisului conteaza? eu unul am incercat exercitiile de pe site-ul mareste-penisul.info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare… nu cred ca merita sa ti-l asumi si pe deasupra pretul unei astfel de operatii este destul de piperat si nu prezinta nici o garantie, mai mult poate genera pierderea sensibilitati organului sau impotenta in cel mai bun caz.,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *