Search for content, post, videos

Ce sport arde cele mai multe calorii

Multe persoane doresc sa stie ce sport arde cele mai multe calorii, avand in vedere ca viseaza sa slabeasca intr-un mod sanatos si echilibrat.

Astfel, in momentul in care cunosti ce sport arde cele mai multe calorii, atunci odata ce incepi sa-l practici, vei reusi sa slabesti intr-un mod cat se poate de armonic. Slabitul armonic si dezvoltarea intregii mase musculare va duce la evitarea unoer probleme cu care se confrunta foarte multi oameni care slabesc, precum prezenta in exces a pielii. Mai precis, daca se efectueaza sporturi de dezvoltare a intregului corp, pielea isi va recapata elasticitatea si se vaintinde, odata cu slabitul.

Ce sport arde cele mai multe calorii – Joggingul

In timpul joggingului, o persoana foloseste 80% din intreaga masa corporala. Tocmai de aceea joggingul, sau alergarea libera, arde cele mai multe calorii. Astfel, o persoana care alearga timp de o ora cu o viteza de aproximativ 17 kilometri pe ora arde intre 1060 si 1560 calorii.

Ce sport arde cele mai multe calorii – Mersul pe bicicleta

Mersul pe bicilceta, timp de o ora, cu o viteza medie de mers de 30 de kilometri pe ora, arde in jur de 944 de calorii, daca ai sub 60 de kilograme. Persoanele care au peste 60 de kilograme, ard in acelasi interval de timp, la aceeasi viteza, aproximativ 1380 de calorii.

Ce sport arde cele mai multe calorii – Alergatul pe scari

Alergatul pe scari, in ritm alert, duce la arderea a 200 de calorii in doar doua minute de practicare. Acest sport ajuta la dezvoltarea muschilor picioarelor si totodata este u sport foarte bun pentru dezvoltarea muschilor abdominali.

Ce sport arde cele mai multe calorii – Inotul

Inotul, in diverse forme dar si clasic, este un sport care ajuta la o dezvoltare armonioasa a intregului corp dar si care ajuta la arderea caloriilor. Astfel, o ora de inot in stilul fluture duce la arderea a pana la 950 de calorii.

Ce sport arde cele mai multe calorii – Kangoo jumps

Kangoo Jumps solicita intregul sistem circulator. Este unul dintre sporturile care duce la arderea caloriilor si dupa terminarea antrenamentului. Astfel, intr-o ora de kangoo jumps organismul poate arde si pana la 500 de calorii.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *