Search for content, post, videos

Ce se intampla in organsimul tau daca mananci sase samburi de caise, in fiecare zi

Oricine a mancat, cel putin in copilarie, samburi de caisa, motiv pentru care ar trebui sa-i consumi mai des, intrucat conform specialistilor in medicina naturopata, acestia au un rol deosebit pentru organsimul nostru.

Samburii de caisa sunt o sursa excelenta de vitamina B17, care este cunoscuta sub numele de amigdalina, iar proprietatile lor miraculoase pentru organsim sunt cunocute inca din cele mai vechi timpuri, intrucat in medicina traditionala, ei erau folositi pentru a trata afectiuni respiratorii ca astm, bronsita, emfizem sau tuse cronica.

Asadar, daca vrei sa scapi de problemele care iti dau batai de cap consuma in fiecare zi cate cinci samburi de caisa, intrucat se spune ca aduce sanatate si fericire. Mai exact, potrivit specialistilor, acesta nu doar ca te va ajuta sa-ti tonifici stomacul, ficatul, inima si vederea, insa are efecte benefice si in cazul persoanelor care se confrunta cu anemie, intrucat au un aport bogat de fier, astfel ca sporeste cantitatea de hemoglobina produsa in organsim.

Ba mai mult, se pare ca samburii de caisa pot preveni aparitia cancerului. Acestia contin, de asemenea, si lecitina, acetilcolina si vitamine din grupul B, astfel ca ajuta la prevenirea imbatranirii creierului, prevenind procesele degenerative ale acestuia.

Specialistii atrag, insa atentia, ca daca sunt consumati in exces, samburii de caisa pot provoca intoxicatii, din cauza continutului de cianura.

De asemenea, in cazul abuzurilor, 50-60 de samburi de caisa consumati intr-o singura zi pot induce coma sau chiar decesul. Copiii cu varste de pana la sase ani trebuie, in schimb, sa consume doi samburi pe zi si nu mai mult.

loading...
<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *