Search for content, post, videos

Ce se intampla in organismul tau daca nu mai consumi zahar! Efectele sunt nebanuite

Se spune ca zaharul nu este deloc benefic pentru sanatate, iar multi specialisti recomanda sa renunti la consumul de produse ce au un aport mare de zahar, motiv pentru care iti propunem sa descoperi ce se intampla in organismul tau atunci cand reduci cantitatea de zahar.

Ei bine, desi doza zilnica de zahar recomandata de experti este de sase lingurite, daca vei reduce cantitatea consumata, dupa doua zile vei observa ca organismul va digera mancarea mult mai bine, iar schimbarile de dispozitie vor disparea.
De asemenea, dupa sapte zile in care nu ai consumat zahar nu doar ca vei slabi aproape doua kilograme, insa tensiunea arteriala va reveni la normal si va exista mai putin colesterol daunator in vasele de sange.

Ulterior, pe masura ce timpul va trece, daca veti continua sa reduceti cantitatea de zahar consumata veti constata ca veti slabi si mai mult, veti avea un sistem imunitar mai puternic si veti arata mult mai tanar.

De asemenea, este important sa tii in frau acidul uric din organism, intrucat poate avea efecte daunatoare pentru organism. De aceea, specialistii recomanda sa consumi cat mai putin zahar, intrucat fructoza poate determina cresterea nivelului de acid uric, ce va duce la cresterea tensiunii arteriale si chiar la afectiuni ale rinichilor.

Asadar, ca sa scapi de problemele de sanatate, incearca acest amestec format dintr-o lingura de otet din cidru de mereu si 250 ml de apa. Consuma amestecul de trei ori pe zi, iar efectele se vor vedea rapid.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *