Search for content, post, videos

Ce se intampla in organismul tau atunci cand bei bere

Berea este una dintre bauturile preferate in intreaga lumea. Aceasta contine proteine si o cantitate mai mare de Vitamina B, decat vinul, iar continutul de antioxidanti este egal cu cel al vinului. Trebuie sa mai stiti si ca berea este o sursa importanta de minerale, esentiale pentru metabolism.

Ei bine, consumata in cantitati moderate, berea face minuni pentru organism.

1. Berea mentine sanatatea rinichilor! Un studiu recent a scos la iveala faptul ca berea chiar poate trata rinichii. De fapt, fiecare sticla de bere consumata, scade sansele aparitiei pietrelor la rinichi, cu 40%.

2. Berea scade colesterolul! Iata ce trebuie sa stiti- fibrele din bere ajuta la scaderea colesterolului LDL.

3. Pielea va arata mult mai bine! Doamnelor, asta este minunat, nu-i asa? Expertii sunt de parere ca anumite vitamine ce se gasesc in bere, pot regenera pielea, avand un impact pozitiv asupra pigmentilor. Pielea va deveni mai fina si mai supla.

4. Berea mentine oasele sanatoase! Da, un studiu mentiona ca nivelul crescut de silicon din bere, contribuie la formarea densitatii osoase.

5. Berea este un tratament pentru insomnie. Acidul nicotinic si lactoflavinul din bere, va ajuta sa aveti un somn linistit.

6. Berea reduce riscul atacului de cord- intr-un mod semnificativ! Conform expertilor, consumatorii de bere prezinta un risc cu 40-60% mai mic sa faca atac de cord.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *