Search for content, post, videos

Ce sa mananci ca sa scapi de balonare

Potrivit nutritionistilor, exista o serie de alimente care te ajuta sa scapi de balonare, datorita proprietatilor pe care le au.

Aceste alimente actioneaza foarte rapid in cazul balonarii si ajuta la inlesnireadigestiei.

Iata ce sa mananci ca sa scapi de balonare

Banane – bananele sunt laxative si sunt foarte indicate in caz de balonare si indigestie. Ele neutralizeaza aciditatea din stomac si ajuta la reducerea iritatiei provocaa de ulcer, datorita pectinei din banane.

Menta – este foarte folositoare pentru a scapa de balonare, avand in vedere ca are rolul de a elimina toxinele din organism. Este recomandata mestecarea unei frunze de menta pe zi pentru a scapa de disconfortul gastric si de balonare, ajutand mult la reducerea gazelor.

Prunele – sunt unele dintre cele mai bune laxative naturale si sunt si foarte bogate in vitaminile A, C si B. Totodata au un continut ridicat de fibre care ajutala purificarea organismului si la eliminarea gazelor.

Ovazul – este pincipalul aliat in lupta cu constipatia si estefoarte bogat in vitamine si fibre. Se consuma sub forma de cereale integrale si te ajuta sa scapi de balonare in maxim 20 de minute.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *