Search for content, post, videos

Ce sa faci pentru a diminua riscul de cancer la san

Riscul de cancer la san este in continua crestere, la nivel global, printre femei. De aceea, un nou studiu realizat recent in Statele Unite ale Americii, arata ca exista un lucru pe care il poti face pentru a diminua riscul de cancer la sant.

Potrivit cercetatorilor de la Spitalul pentru Femei din Birmingham in colaborare cu cei de la Scoala Medicala Harvard din Statele unute ale americii, consumul de legume colorate joaca un rol foarte important in diminuarea riscului de cancer la san.

Se pare ca micronutrientii din compozitia legumelor si fructelor colorate au un rol important in protectia impotriva dezvoltarii tumorilor mamare. Mai precis, nivelul mare de carotenoide din sange poate feri femeile de riscul de cancer la san.

Se pare ca acest lucru se intampla atunci cand in in organism exista un nivel ridicat de alfa-caroten, beta-caroten, licopen, luteina si zeaxantina si de carotenoide totale.

Aceste substante ajuta la o mai buna funstionare a sistemului imunitar si lupta impotriva deteriorarii ADN-ului, avand proprietati antioxidante.

Rezultatele acestei cercetari au fost facute publice dupa ce au fost examinate 8 studii stiintifice la care au participat peste 3000 de femei cu cancer la san.

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Adio Amenzi</cite>

    Detectoare Radar pt NOILE RADARE de la 550 LEI!

    ATENTIE ! AMENDA Maxima pt VITEZA este de 1.950 LEI !

    SUPER-REDUCERI in luna IUNIE 2015! Stoc LIMITAT!

    Noi, Sigilate, Garantie! Detalii pe site: AntiRadare.Ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *