Search for content, post, videos

Ce probleme de sanatate iti indica ochii

machiaj efect marie a ochilor

Cum ochii sunt poarta catre suflet, la fel si fata este o fereastra catre sanatatea ta din interior pentru ca problemele pe care le ai sunt indicate pe fata ta de mai multe schimbari.

Conform chinezilor fiecarei parti ai fetei ii revine un anumit organ. Spre exemplu obrajii si nasul sunt corelati cu plamanii, pe cand buzele sunt cu sistemul digestiv.

Stiai ca cearcanele nu inseamna doar ca esti obosita sau ca n-ai dormit bine? Daca observi cumva ca zona de sub ochi devine mai inchisa la culoare e important sa fii mai atenta cu ce bei si ce mananci, intrucat se poate sa ai probleme cu rinichii, care pot degenera in probleme uriase ale intregului sistem circulator.

Primul semn al lipsei de apa este uscaciunea buzelor, care pot sa dea de gol si o carenta de vitamina B sau de fier. Deshidratarea tenului si a barbiei in mod special ar trebui sa te faca mai atentna la ceea ce afecteaza activitatea sistemului digestiv.

Acneea poate sa semnaleze probleme ale ficatului daca apare intre sprancene, iar daca e in zona nasului atunci s-ar putea sa ai probleme cu inima.

Ridurile pot indica probleme digestive ce vor aparea in perioada imediat urmatoare. Bea apa calda cu lamaie pe stomacul gol si le poti combate.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *