Search for content, post, videos

Ce probleme de sanatate vei avea, in functie de luna nasterii

Cercetatorii britanici au ajuns la o concluzie destul de interesanta dupa un studiu efectuat pe aproximativ 450.000 de femei si barbati. Acestia au ajuns la o concluzie care ne poate ajuta pe noi sa privim altfel stilul nostru de viata.

Ei spun ca luna in care ne-am nascut ne dicteaza intr-o oarecare masura starea de sanatate, iar asta ne poate ajuta sa determinam mai usor ce sa ingrijim la noi. In continuare noi iti vom prezente rezultatele acestui studiu.

Cei nascuti in luna ianuarie par a fi mai rezistenti la boli si viroze sezoniere, iar imbolnavirile survin mai degraba in urma stresului la munca. Poti fi predispusa mai usor la alergii si sa ai picioare mai sensibile. De asemenea cei nascuti in ianuarie trebuie sa fie atenti cu circulatia intrucat pot suferi mai usor de afectiuni cardiovasculare.

Daca te-ai nascut in februarie, atunci nu prea ai de ce sa iti faci multe griji pentru ca esti dinamica si puternica. Va trebui totusi sa fii atenta cu dieta, intrucat poti foarte usor sa te imbolnavesti de complicatii ale sistemului circulator precum artrita, anemie sau hipotensiune.

Esti sensibila, frumoasa si ai o constitutie fizica fragila, ceea ce-ti face lupta cu bolile un pic mai grea. Multe din boli le declansezi pe fond nervos si esti vulnerabila la raceli. Evita sarea, cafeaua si mancatul in exces, deoarece tu ai nevoie de multe vitamine.

Probleme cu dantura si afectiunile capului ii caracterizeaza pe cei nascuti in aprilie, asa ca acestia au nevoie de o dieta echilibrata care sa-i fereasca de exces. Este recomandat sa consumi mai multe alimente bogate in potasiu si in special fructe proaspete.

Cei nascuti in luna mai au un apetit special si sunt predispusi la obezitate, mai ales ca glanda tiroida e mai sensibila la acestia. Pe langa asta, acestia sunt vulnerabili la raceli in zona gatului.

Sensibilitatea crescuta si predispunerea la infectii respiratorii precum astmul si bronsita ii caracterizeaza pe cei nascuti in luna iunie. Starea de spirit si gandurile ii influenteaza foarte mult pe acestia, asa ca ar fi mai bine sa evite prea multe griji sau stari inutile de nervozitate.

Daca esti nascuta in luna iulie, atunci trebuie sa fii foarte atenta cu nivelul de stres la care te expui. Acesta are o influenta foarte mare asupra starii tale de sanatate si poti chiar sa dezvolti probleme la stomac. Evita alimentele care contin zahar si sare din abundenta.

Iti place sa-ti depasesti constant limitele si sa te expui la tot felul de noutati, asa ca esti nascuta in august. Constitutia ta robusta te ajuta, insa poti sa dezvolti anumite afectiuni ale inimii, asa ca evita grasimile si concentreaza-te pe alimente bogate in minerale.

Faptul ca te ingrijorezi excesiv de sanatatea ta si aproape ca dezvolti din chestia asta o obsesie ne spune ca esti nascuta in septembrie. Regiunea intestinelor e cea mai sensibila asa ca ai face bine sa eviti dulciurile si condimentele.

Cei nascuti in luna octombrie au in general o sanatate buna, insa si acestia sunt expusi la afectiuni ale pielii si zonei lombare, inclusiv ale rinichilor. AI nevoie de o dieta echilibrata si sa nu uiti niciodata de o odihna ca la carte.

Daca te-ai nascut in noiembrie, atunci esti arhi-cunoscuta pentru energia de care doi dovada in orice situatie, dar asta nu te fereste te imbolnaviri. Zonele tale sensibile sunt sistemul urinar si aparatul reproducator.

Ai nevoie de activitate fizica pentru ca se pot ivi foarte usor probleme cu greutatea si ale ficatului, daca esti nascuta in decembrie. Evita dulciurile si vei fi bine, daca nu consumi alte alimente in exces!

 

Cei nascuti in luna decembrie se confrunta adesea cu probleme ale aparatului locomotor. Sunt predispusi la afectiuni precum osteoporoza si este indicat sa fie atenti la lipsa de calciu din organism.

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Dan</cite>

    Cei din martie UNDE SUNT ?????????????????????????????????????????????????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *