Search for content, post, videos

Ce poti pati de la prezervative. Riscuri

Prezervativele sunt una dintre solutiile pentru contraceptie cu cele mai mari sanse de reusita, insa in ciuda acestui lucru, exista o serie de lucruri pe care le poti pati din cauza lor.

Asadar, iata ce poti pati de la prezervative si ce riscuri presupune folosirea lor:

– Se pare ca prezervativele ar mari riscul aparitiei cancerului in cazul femeilor. Cel putin asa sustin doi medici din Texas, care sustin ca talc-ul, lubrifiantul uscat care se gaseste pe suprafata prezervativelor, ar mari riscul de aparitie al cancerului ovarian.

– Prezervativele, in ciuda a ceea ce crede toata luma, nu te apara de toate bolile cu transmitere sexuala. Acest lucru se intampla din cauza ca prezervativul acopera doar penisul iar mucoasa vaginala ar putea intra in contact cu partile penisului care nu sunt acoperite de prezervatic.

Astfel, daca barbatul sufera de HPV si are rani minuscule ce intra in contact cu mucoasa vaginala, femeia se poate infecta. La fel este si cazul celorlalte boli cu transmitere sexuala.

– Nu in ultimul rand, poti sa developezi o alergie la latex din cauza folosirii prezervativului. Aceasta se manifesta prin mancarimi in zona genitala, stranut, usturimi in zona genitala si inflamare. In cazuri destul de rare, pot aparea chiar ameteala si durerile de cap.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *