Search for content, post, videos

Ce poti pati daca porti sutienul gresit

Exista o serie de lucruri neplacute pe care le poti pati daca porti sutienul gresit, potrivit ultimelor studii realizare de medici. Astfel, se pare ca 75% dintre femei poarta subiectul nepotrivit pentru ele ceea ce poate afecta in mod negativ organismul sau sanii.

Iata ce poti pati daca porti sutienul gresit:

– Sutienele care au sarma pot afecta rau sanii. Acestea pot provoca aparitia de noduli si diverse rani la nivelul pielii care se poat infecta. In locul acestui tip de sutien este indicat sa purtati bustiere.

– Sutienel care va strang, cele prea mici, pe care multe femei le poarta pentru a isi scoate bustul in evidenta, cauzeaza presiune la nivelul muschilor si a vaselor de sange. Acest lucru poate duce la dureri de cap si la dureri ale umerilor ai ale bratelor.
– Sutienele cu bretelele prea stramte pun o presiune enorma pe umeri si acest lucru va face sa va modificati pozitia afectand astfel coloana vertebrala. Pot astfel cauza afectiuni ale coloanei si totodata dureri adanci ale muschilor gatului si umerilor.

– Sutienele prea largi pe de alta parte nu sustin cum trebuie sanii si duc la deformara spatelui si chiar la dificultati in respiratie, din cauza greutatii sanilor, la femeile cu sanii mari.

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

    Stiind ce poti si ce visezi, treci repede la lucru. Exista în curaj, si geniu, si putere, si magie. Fa primul pas si mintea se va înfierbânta de gânduri, începe doar si opera se va desavârsi. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Nascut pentru succes”. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa câstige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *