Search for content, post, videos

Ce obiceiuri zilnice te imbatranesc repede

Anumite lucruri pe care le faci constient sau inconstient de-a lungul unei zile iti influenteaza starea de sanatate si iti poate crea o imbatranire mai rapida.

In primul rand, obiceiurile nesanatoase precum fumatul, mancatul in exces sau nesanatos, consumul de alcool sunt cele mai daunatoare pentru corpul tau. Pe langa astea sunt o multime de factori ce contribuie la imbatranirea prematura pe care trebuie sa le iei in calcul. Afla care sunt acestea citind in continuare.

S-ar putea ca taskurile pe care le ai zilnic, problemele cu familia sau, pur si simplu, cotidianul sa-ti creeze o stare continua de stres pe care nu o iei in serios. Nu uita ca stresul sta la baza multor probleme de sanatate, asa ca nu evita sa te relaxezi dupa o zi lunga, sa iei o pauza binemeritata sau pleci din cand in cand intr-o vacanta. Trebuie sa reduci stresul, daca vrei sa alungi batranetea, iar asta depinde doar de tine.

Ciclul normal de somn este foarte important pentru o viata sanatoasa si pentru un organism puternic, asa ca nu ti-l mai da peste cap in mod constant. Ai nevoie de cel putin 8 ore de somn in care sa te odihnesti. Lipsa somnului sau somnul in exces poate marca prezenta depresiei, asa ca pastreaza echilibrul in viata ta.

Renunta la prajituri si la suplimentele artificiale. Nu-ti fac bine deloc. Inlocuieste-le cu un pic de exercitiu fizic sau de plimbari lungi prin parc.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *