Search for content, post, videos

Ce iti poate aparea pe picioare daca nu te ingrijesti

Ciuperca piciorului este o problema cu care ne-am confruntat cel putin o data in viata. Simptomele includ inflamatie, umflaturi, ingalbenirea unghiei, ingrosarea sau descoamarea acesteia. Desi nu este dureroasa, de cele mai multe ori, infectia se intinde.

Este incredibil, dar in zilele noastre ciuperca de la picioare este considerata o adevarata boala a poporului, fiind estimat ca aproximativ ca 70% din populatie se lupta cu acesta boala.

Nu trebuie neglijata, deoarece poate cauza alte probleme mai serioase, cum ar fi o eczema, sau varice. Cine nu i-a in serios ciuperca de la picioare, poate pune in pericol atat sanatatea sa cat si pe cea a familiei sale.

Cum ne aparam? Citeste mai jos.

Cel mai important punct din igiena picioarelor este ca fiecare membru al familiei sa aiba un prosop personal pentru picioare, asa se poate evita infectarea celorlalti.

Sosetele sintetice trebuie evitate, sunt recomandate cele din bumbac, si sa avem intotdeauna in geanta o pereche de sosete rezerva.

Sa purtam cat mai des sosete cu fire de argint, s-a adeverit ca argintul are efecte de distrugere a ciupercilor.

Pe covor sa nu umblam desculti, deoarece cum s-a demonstrat ca acesta poate fi un purtator al unor infectii; sa purtam slapi sau sandale care permit pielii sa se aeriseasca.

In incaperi comune intotdeauna sa purtam papuci de casa si nicodata sa nu umblam desculti.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *