Search for content, post, videos

Ce fel te afecteaza sfecla rosie

Sunt multe leacuri ,,babesti” cunoscute de noi, femeile. Dar mai sunt si alte alimente care, consumate regulat, ne ajuta sa ne mentinem starea generala de sanatate intr-o forma excelenta.

Unul dintre acestea este si sfecla rosie, care devine aliatul nostru impotriva anemiei, a bolilor de inima, a diabetului si nu numai. Fiind bogata in substante nutritive si antioxidanti, aceasta e un anticancerigen puternic.

Poti sa alegi multe feluri in care vei consuma acest aliment. Fie ca vorbim de salata proaspata sau suc, aceasta ne va oferi toate proprietatile sale deosebite. Ba chiar se recomanda sa fie consumata si in stare cruda, deoarece ajuta foarte mult organismul sa scape de colesterolul rau si creste rezistenta organismului in tratamente dificile, precum chimioterapia.

Un alt avantaj al consumului de sfecla rosie este prevenirea gastritei hiperacide. Un pahar de suc de sfecla combinat cu 500 de ml de morcov si obtii un medicament foarte bun pentru stomacul tau, iar pe langa asta are si un gust foarte placut.

Poate unul dintre cele mai importante atribute ale acestui aliment este faptul ca inhiba evolutia hepatitelor, de aceea este si recomandata in tratamentul bolilor de ficat. Protejeaza celule hepatice si le ajuta sa se regenereze.

Trebuie sa fii si atenta cu sfecla, intrucat aceasta contine foarte mult zahar sub forma de fructoza. Chiar daca are un indice glicemic redus, asta nu inseamna ca trebuie sa faci abuz.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *