Search for content, post, videos

Ce este mezoterapia

Celulita si aspectul imbatranit al pielii pot fi remediate printr-o procedura medicala mai putin populara la noi – mezoterapia, o tehnica eficienta in eliminarea celulitei, dar si un tratament adjuvant al tehnicilor de reintinerire faciala.

Utilizata frecvent in medicina estetica, mezoterapia reprezinta o procedura noninvaziva ce consta in microinjectarea in mesoderm (stratul de grasime si tesut fibros subcutanat) a unui amestec de vitamine, minerale, enzime, extracte de plante, medicamente si aminoacizi. Toate aceste „ingrediente” formeaza impreuna ceea ce numim mezoterapie si are drept scop imbunatatirea aspectului pielii.

 Mezoterapia are ca efecte scaderea in greutate si prevenirea imbatranirii pielii. Practic, substantele injectate au proprietatea de a reduce grasimea de pe zonele cu celulita si de a remedia tesutul conjunctiv care a fost afectat. Toate substantele introduse prin injectare au capacitatea de a dilua adipocitele si de a spori elasticitatea pielii.

 Un real avantaj al acestei proceduri este modul de aplicare: nu necesita spitalizare si nici anestezie totala. Avand un ac foarte fin, metoda este noninvaziva. O sedinta dureaza aproximativ 30 de minute, iar dupa 3 sedinte se observa primele imbunatatiri la nivelul pielii. Sedintele de mezoterapie se fac la un interval de 7 zile, iar durata unei cure pentru tratarea celulitei este de 30 de zile.

 

Se recomanda ca inaintea inceperii acestei terapii pacientele sa faca teste alergologice pentru a nu aparea o reactie neplacuta la una sau mai multe dintre substantele ce urmeaza a fi injectate. Mezoterapia este contraindicata persoanelor bolnave de diabet sau cu probleme cardiace si femeilor insarcinate.

Sursa: www.coltuldefrumusete.ro

https://www.facebook.com/coltuldefrumusete

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *