Search for content, post, videos

Ce efect are consumul de quinoa asupra ta

Poate fi considerata cu usurinta rivalul fructului-minune din Romania si anume, catina. Dar nu vom vorbi despre aceasta aici, ci despre beneficiile majore ale consumului de quinoa asupra corpului tau.

Aceasta poate fi o componenta ideala a salatelor si pentru ca are o gramada de fibre si proteine, reprezinta cu usurinta un mic dejun ideal pentru femeile care vor sa manance echilibrat si sa scape de kilogramele in plus in mod natural, fara a apela la alte suplimente artificiale.

Cercetarile arata ca acest fruct minune reduce riscul de deces prematur cu 17%, daca este consumat zilnic. Pe langa asta trebuie sa faceti si putina miscare pentru a va pune sangele in miscare si pentru a va oxigena mai bine creierul.

Boabele intregi de quinoa, asemanatoare graului si ovazului, sunt bogate in fibre, minerale si antioxidanti naturali care ajuta organismul sa functioneze corespunzator, oferindu-i intr-acelasi timp si toti nutrientii de care are nevoie. Pe langa asta, consumul regulat de quinoa reduce rescul de cancer, maladii cardiace, diabet si boli respiratorii.

Incasii o numea ,,cereala-mama” pentru ca forma sa de sfera mica si galbena ii conferea un statut special pe langa celelalte alimente.

Quinoa este pusa de medicii nutritionisti alaturi de aloe vera, patrunjel, alge marine si floare soarelui pentru ca este un speraliment.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *