Search for content, post, videos

Ce dureri nu trebuie sa ignori niciodata si de ce

De cele mai multe ori durerile semnaleaza o problema de care trebuie sa te ocupi pentru a-ti pune din nou organismul in perfecta stare de functionare.

Este bine sa fii atenta la anumite tipuri de dureri pentru acestea s-ar putea sa te salveze de la complicatii mai mari si nedorite. Daca vei avea vreodata dureri pe care le vom enumera in lista de mai jos, ar trebui sa consulti cat mai repede un medic de specialitate.

In primul rand daca incepe dintr-o data sa te doara capul sau sa ai foarte des migrene, atunci s-ar putea sa ai un vas de sange spart in creier, iar acest lucru se poate dovedi a fi fatal sau cu consecinte extrem de grave pentru tine. Ar fi bine sa nu eziti sa mergi la medic!

Daca simti ca ai o durere care se extinde dincolo de piept si e foarte puternica, atunci e foarte posibil sa ai un atac de cord. Suna imediat la 112 si urmeaza un tratament recomandat de medici.

Daca ai des intepaturi in picioare si ai senzatia de arsura, atunci s-ar putea sa ai leziuni la nervi. Problema aceasta este cauzata de diabet, asa ca ar fi bine sa faci un test care sa verifice nivelul glucozei din sange si sa renunti imediat la dulciuri.

Daca simti o durere constanta in partea din dreapta jos a intestinului, atunci s-ar putea sa ai apendicita. Aceasta de obicei se manifesta impreuna cu febra, greata si varsaturi si, de cele mai multe ori, e nevoie de o interventie chirurgicala destul de simpla.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *