Search for content, post, videos

Ce afectiuni sau probleme pot denota poftele tale

Organismul tau are proprietatea de a cere anumite substante de care ai nevoie pentru a avea o viata normala si sanatoasa. De aceea, daca iti este pofta de anumite alimente pentru o perioada lunga de timp, este foarte posibil ca organismul sa iti transmita ca are o serie de probleme sau ca sufera de anumite afectiuni.

Ce afectiuni sau probleme pot denota poftele tale

1. Pofta de paine si alimente fainoase poate sa denote faptul ca ai o carenta de azot in corp. Aceasta substanta asigura o buna dezvoltare si functionare a muschilor si de aceea este necesara vietii. Daca nu vrei sa mananci paine din cauza ca ingrasa, atunci o poti inlocui cu carne de peste gras sau fasole. Aceste alimente sunt foarte bogate in azot si consumate de tri ori pe saptamana iti asigura strictul necesar.
2. Daca iti este posta de cafea este foarte posibil sa ai o carenta de fier in organism sau poate indica faptul ca nu sonsumi destul de multa sare si ca ai si o carenta de fosfor.

Aceste substante sunt esentiale in procesul metabolic iar daca nu vrei sa consumi cafea, pentru a te asigura ca le ai in organism, poti consuma cu incredere peste, ciuperci, salata verde si usturoi.
3. Pofta de ciocolata, una dintre cele mai des intalnite, denota faptul ca organismul tau are o lipsa de magneziu sau ar putea sa fie anemic. Magneziul asigura o buna functionare a sistemului nervos iar pentru a asigura prezenta lui in organism poti consuma migdale, soia si peste gras.
In orice caz, daca vreuna dintre aceste pofte persista pana in pragul in care sa devina aproape obsesiva, este neaparat nevoie de un control medical pentru a afla exact ce anume este de facut.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *