Search for content, post, videos

Cat timp putem folosi produsele de machiaj?

Toate femeile  se depart foarte greu de produsele de machiaj pe care le folosesc si de care sunt multumite. Vine o vreme cand acestea expira si sunt nevoite sa cumpere altele.

Fondul de ten

Daca este vorba despre un fond de ten cu pompita, atunci va fi proaspat mai mult timp. Insa, daca luati fondul de ten cu degetele din recipientul cu fond de ten, se recomanda aruncarea acestuia la 6-8 luni. Daca sunteti predispusi la acnee, nu depasiti in niciun caz termenul de 6 luni. Daca folositi un fond de ten cu pompita, ar trebui sa fie bun timp de 8 luni, cel putin.

Pudra

Pudra o puteti pastra timp de un an, daca nu aveti iritatii sau alte probleme ale tenului. Insa daca isi schimba mirosul sau arata ciudat, ar trebui aruncata mai repede. Bronzer-ul si blush-ul pudra intra in categoria celor ce se arunca la un an.

Produsele de machiaj ochi

Expertii spun ca eyeliner-ul lichid si mascara se arunca la trei luni. Daca mascara nu e uscata, nu miroase diferit, ar trebui sa fie buna timp de sase luni de la deschidere. Daca suferiti vreo infectie la ochi, trebuie sa aruncati imediat produsele cu care va machiati in aceasta zona. Creionul de ochi poate fi folosit 1-2 ani, dar este pastrat adecvat si ascutit regulat.

Cum sa te machiezi in functie de zodie

Realizarea machiajului smokey dramatic! Sfaturi profesioniste de la profesionisti!

Lacul de unghii

Lacul de unghii poate fi folosit timp de doi ani. Daca cumva suferiti vreo infectie cu vreo ciuperca, trebuie sa il aruncati.

Ruj, creion de contur  sau luciul de buze

ar trebui aruncat dupa un an sau cand isi schimba textura si mirosul. Daca pigmentii rujului se imprastie pe buze sau gloss-ul devine lipicios, renunta fara regrete la produsele cosmetice care ti-ar putea cauza multe neplaceri.

Trebuie sa cumparati produse cosmetice din magazinele de specialitate si  intotdeauna trebuie sa verificati termenul de valabilitate.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *