Search for content, post, videos

Când ai salvat ultima oară o viaţă?

Pare incredibil, dar fiecare dintre noi avem puterea de a salva viaţa unei persoane în doar 10 minute.Cum?! Donând sânge, un gest umanitar, care are numeroase beneficii şi pentru sănătatea donatorului.

Aşa că  te invităm în acest  weekend să donezi  sânge în  cadrul  campaniei  „Dăruieşte  timp,  donează sânge!”, organizată de  Sun Plaza Shopping Center şi  Asociaţia React şi vei contribui astfel la salvarea pacienţilor care au nevoie de transfuzii de sânge.

Campania se desfăşoară în perioada 27 – 29 iunie, între orele 09:00 – 13:00, iar donarea se va realiza în unitatea mobilă ce va fi amplasată pe esplanada SunPlaza, de la intrarea principală. Pe parcursul celor trei zile ale campaniei „Dăruieşte timp, donează sânge!” vor putea dona simultan câte două persoane la fiecare 10 de minute. Recoltarea de sânge va fi realizată de personal specializat, medicişi  asistente  de  la  Centrul  de  Transfuzie  Sanguină  Bucureşti,  în  condiţii  de  siguranţă  şi  folosind instrumente de unică folosinţă. La fiecare donare, se vor recolta aproximativ 450 de ml de sânge, care vor fi ulterior utilizaţi în spitalele din Bucureşti pentru pacienţii supuşi unor intervenţii chirurgicale sau pentru cei care au nevoie de transfuzii de sânge. La finalul procesului de donare, vei avea la dispoziţie o zonă special amenajată, pentru a te reface, lângă unitatea mobilă amplasată pe esplanada Sun Plaza de la intrarea principală, din Şoseaua Olteniţei.

Află  aici ce condiţii  trebuie să îndeplineşti pentru a dona sânge,  dar şi  mai multe despre beneficiile donării.

Campania „Dăruieşte timp, donează sânge!” face parte din strategia de CSR a Sun Plaza Shopping C Center şi se adresează tuturor bucureştenilor interesaţi să contribuie printr-un gest umanitar la salvarea vieţilor omeneşti.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *