Search for content, post, videos

Bucură-te de mâini catifelate chiar și în sezonul rece! Îngrijire naturală cu ajutorul Cremei de mâini cu gălbenele și cătină VivaNatura

Cum scapi de petele de pe maini remedii naturale

Deși aduce sarbatoare si multă bucurie, iarna nu este pe placul mâinilor pentru ca se usucă și devin aspre. Mâinile prezintă foarte puține glande sebacee, ceea ce explică faptul că pielea se usucă mult mai ușor în sezonul rece, din pricina temperaturilor scăzute, dar și din cauza chimicalelor, detergenților sau a altor substanțe.

Pentru întreținere, mâinile au nevoie de o cremă foarte emolientă și hrănitoare care să mențină pielea sănătoasă, frumoasă și delicată. Crema de mâini cu gălbenele și cătină de la VivaNatura este un produs 98% natural şi de origine naturală, cu o formulă ce îmbină extracte din plante, uleiuri presate la rece, unt de shea. Oferă protecție și hidratare pielii.

Uleiurile naturale de migdale, sâmburi de struguri, măsline, cătină împreună cu untul de shea, glicerina și extractul de gălbenele pătrund foarte ușor piele, făcând-o netedă și catifelată.

Uleiul de cătină este recunocut în vindecarea afecțiunilor dermice – stimulează epitelizarea țesuturilor, are acțiune cicatrizantă, dar și acțiune antiinflamatoare. Vindecă răni, tăieturi, infecții, calmează iritațiile, tratează pielea uscată. Este un bun protector, se folosește cu succes în tratarea arsurilor, degerăturilor, datorită conținutului în vitaminele A și E regenerează rapid pielea. Protejează pielea și față de acțiunea factorilor de mediu agresivi.

Glicerina, unul dintre emolienţii clasici, avand rol umectant și de a conferi elasticitate pielii.

Uleiurile de măsline, de migdale dulci și de sâmburi de struguri sunt bogate în vitamine, minerale și proteine, echilibrează secreţia de sebum și nu blochează porii, înmoaie pielea și o regenerează, previn apariția semnelor de îmbătrânire a pielii mâinilor.

Untul de Shea are o mare putere de vindecare care decurge din conținutul mare de vitamine E și A și acid cinamic. Este un balsam pentru piele ce serveşte ca si: hidratant puternic care previne apariția uscării pielii, a petelor de vârstă, a petelor închise la culoare şi a arsurile solare.

Uleiul natural de portocale dulci conferă un parfum exotic rafinat care răsfață pielea și împreună cu extractul de  gălbenele calmează și hrănesc pielea agresată și sensibilă a mâinilor.

Preț – 7,9 lei

Produsele VivaNatura pot fi găsite în magazinele naturiste, farmacii, rețeaua DM, precum și pe www.vivanatura.ro

 White Product for Cream or gel Cosmetic

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *