Search for content, post, videos

Blugii skinny, un adevarat pericol. Cum e posibil

Jeansii tip skinny, foarte mulati pe toata lungimea piciorului, pot provoca leziuni la nivelul nervilor membrelor inferioare, declansand afectiunea numita meralgia paresthetica.

Unele femei care poarta blugi skinny s-au plans de furnicaturi, amorteala, senzatie de arsura si dureri in partea superioara a picioarelor. Medicul Karen Boyle de la Greater Baltimore Medical Center, din SUA, a reusit sa faca legatura dintre aceste simptome, asociate cu boala meralgia paresthetica, si purtarea jeansilor foarte mulati.

Potrivit specialistului american, afectiunea apare atunci cand nervii din partea exterioara a coapsei sunt comprimati, astfel cum se intampla in cazul purtarii blugilor skinny.

Totodata, daca purtam pantofi cu toc la acesti pantaloni cu scopul de a crea impresia unor picioare mai lungi, avem tendinta de a inclina pelvisul, crescand presiunea la nivelul coapselor. Astfel, agravam simptomele meralgiei paresthetica.

Aceasta descoperire nu este singura care pune intr-o lumina mai putin favorabila pantalonii foarte mulati. Alte cercetari au indicat faptul ca pantalonii mulati favorizeaza aparitia candidozei.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *