Search for content, post, videos

Beneficiile pentru sanatate si frumusete aduse de Craciunita

Craciunul se afla chiar la colt si suntem siguri ca veti intalni din ce in ce mai des faimoasele Craciunite. In afara de a face sarbatorile sa para mai complete, stiati ca aceasta planta ofera de fapt o multime de beneficii pentru sanatate si frumusete?

S-ar putea sa va ridicati o spranceana acum pentru ca ati auzit sau ati citit mai devreme ca, desi foarte frumoase, Craciunitele sunt otravitoare. Ei bine, haideti sa facem dreptate in acest caz: este adevarat ca planta apartine unui gen care include unele plante otravitoare.

Insa, potrivit expertilor, este adevarat ca frunzele cele mai importante ale plantei de Craciun contin cateva toxine, dar numai in cantitati foarte mici. De exemplu, pentru ca un copil care cantareste 30 de kilograme sa ingereze niveluri periculoase de toxine din Craciunita, ar trebui sa consume 700 de frunze.

Craciunita ofera de asemenea beneficii pentru sanatate si frumusete. In mod traditional, numeroasele parti ale plantelor, de la radacini pana la frunze, sunt folosite pentru vindecare.

Este timpul sa aruncam o privire la unele dintre avantajele de sanatate si frumusete pe care le ofera:

Scapa de paraziti

In mod traditional, Craciunita este folosita pentru a scapa de viermi si alte organisme parazitare in tractul digestiv. Cu alte cuvinte, planta populara mai ales in timpul sarbatorilor are proprietati antihelmintice.

Oprirea diareei

Craciunitele sunt, de asemenea, utilizate de obicei de catre vindecatorii traditionali in tratarea diareei, in special a celor cauzate de microbi.

Muscatura de sarpe

Craciunitele sunt eficiente impotriva muscaturilor de sarpe. Cu toate acestea, este o idee buna sa o utilizati doar ca prim ajutor. Indiferent daca sunteti sigur ca sarpele nu este otravitor, este important sa solicitati asistenta medicala imediata atunci cand muscati.

Produce lapte de san

Craciunitele sunt cunoscute pentru faptul ca ajuta la cresterea productiei de lapte matern. Dar, doar pentru a fi in siguranta, spuneti medicului dumneavoastra ca nu produceti suficient lapte matern pentru copil, astfel incat sa fie recomandate pasii necesari.

Rezolvarea problemelor sexuale

Bazandu-se pe vindecarea traditionala, Craciunita este eficienta impotriva unui sortiment de probleme legate de sanatatea reproducerii. Printre acestea se numara gonoreea, ejacularea prematura si impotenta.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *